Rólunk

Cégünk, a Herczeg Reklámdekor Kft. családi vállalkozás, mely 2007 óta működik.
A reklám- és dekorációs szolgáltatások mellett 2016-ban elkezdtünk a sportkamerák tesztelésével és értékesítésével is foglalkozni. Nagy hangsúlyt fektetünk a kiegészítők széles választékára is.

Aktív szerelmesei vagyunk a különböző kül- és beltéri sportoknak, extrém sportoknak. Először csak hobbiként kezdtünk el kamerázni egy-egy sziklamászás, biciklizés, stb. során, majd egyre többször kaptuk magunkat azon, hogy a mindennapi életbe is belecsempésszük a kamerák használatát. Érdekelt minket, hogy a különböző árfekvésű és felszereltségű kamerák miket tudnak és hogy melyiket hol, és milyen tevékenységek során érdemes használni.

Célunk, hogy a piacon fellelhető kamerák között egy olyan rést fedjünk le, ahol az ár nem megy a minőség rovására, így biztosítva azt, hogy hazánkban is legyen alternatívája a prémium kategóriás drága sportkameráknak.
Webáruházunkban nem találsz tucatnyi kamerát hangzatos reklámszövegekkel, találsz viszont olyanokat, amelyeket egytől-egyig saját kezűleg tesztelünk, értékelünk és csak ezután kezdjük el értékesíteni.
Az áruházunkban található minden terméket cégünk importál, egyenesen a gyártótól, amikért természetesen garanciát vállalunk.

Ügyeltünk arra, hogy a kamerák mellett a kiegészítők széles termékpalettájában mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást. Ár-érték arányunk kifejezetten kedvező, termékeinket folyamatosan raktáron tartjuk, így csak Rád várnak!

Ha bármi kérdésed merül fel a termékeinkkel kapcsolatban, keress bátran minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
  06 70 326-8566 (Hétköznap 8.00-17.00) Nem "Call Center" telefonszám, visszahívunk amint tudunk!
  info@sport-kamera.hu


  Herczeg Ábel                      Herczeg Csongor


Partnereink:

web: http://talmacsigroup.hu/ring/talmacsi-ring/

 https://www.facebook.com/talmacsiring/ https://www.facebook.com/simsonfelagarage/


 https://www.youtube.com/results?search_query=fela+garage
 https://www.facebook.com/drift.csabeszKészítette: shop.nextelgsm.com
Sport-kamera.hu © 2021