Együttműködő partnereink

Talmácsi Ring

Hosszú-hosszú évek megfeszített, izzadságos munkájának és a támogatóknak köszönhetően 2009-ben közepén az utánpótlás megtehette első köreit a Talmácsi-ringen.
A pálya kialakítása és vonalvezetése Talmácsi Istvánt, világbajnok motorversenyzőnket, Talmácsi Gábort és öccsét Gergőt dicsérik, mely olyan kanyarkombinációkból áll, hogy mindkét irányba jól motorozható, jól oktatható és minden egyes megtett méter, illetve kilométer tartogat tanulnivalót.
Mindezek mellett a megvalósítás során fontos szempont volt, hogy a biztonságos hétköznapi motorozás oktatására is alkalmas legyen a versenypálya.
A versenypályán kapott helyet a Talmácsi Gábor kiállító tereme is, melyben Gábor gyermekkora óta használt versenygépei, ruhái, kupái és a versenyzéssel összefüggő tárgyak, emlékek kerültek közszemlére.

Weboldal: http://talmacsigroup.hu/ring/talmacsi-ring/


Fela Garage

Ha motoros tartalmak után érdeklődsz, akkor jó helyen jársz! Találkozhatsz: szerelésekkel, motorozásokkal, tesztekkel, kamera bemutatókkal, motoros eseményekkel, néha drón felvételekkel, azaz minőségi tartalmakkal! Ezen a csatornán nincs helye egymás szidalmazásának! Egy értelmes, intelligens közösséget alkotunk akiket összeköt a motorozás iránti szenvedély. Tartozz te is közénk, és legyél te is FELA néző!

Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCAvtH6wItM3hd58XGxFQD7g/featured