Rólunk

Cégünk, a Herczeg Reklámdekor Kft. családi vállalkozás, mely 2007 óta működik.

A reklám- és dekorációs szolgáltatások mellett 2016-ban elkezdtünk a sportkamerák tesztelésével és értékesítésével is foglalkozni. Nagy hangsúlyt fektetünk a kiegészítők széles választékára is.

Aktív szerelmesei vagyunk a különböző kül- és beltéri sportoknak, extrém sportoknak. Először csak hobbiként kezdtünk el kamerázni egy-egy sziklamászás, biciklizés, stb. során, majd egyre többször kaptuk magunkat azon, hogy a mindennapi életbe is belecsempésszük a kamerák használatát. Érdekelt minket, hogy a különböző árfekvésű és felszereltségű kamerák miket tudnak és hogy melyiket hol, és milyen tevékenységek során érdemes használni.

Célunk, hogy a piacon fellelhető kamerák között egy olyan rést fedjünk le, ahol az ár nem megy a minőség rovására, így biztosítva azt, hogy hazánkban is legyen alternatívája a prémium kategóriás drága sportkameráknak.

Webáruházunkban nem találsz tucatnyi kamerát hangzatos reklámszövegekkel, találsz viszont olyanokat, amelyeket egytől-egyig saját kezűleg teszteltünk, értékeltünk és csak ezután kezdtük el értékesíteni. Az áruházunkban található minden terméket cégünk importál, egyenesen a gyártótól, amikért természetesen garanciát vállalunk.

Ügyeltünk arra, hogy a kamerák mellett a kiegészítők széles termékpalettájában mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást. Ár-érték arányunk kifejezetten kedvező, termékeinket folyamatosan raktáron tartjuk, így csak Rád várnak!

Ha bármi kérdésed merül fel a termékeinkkel kapcsolatban, keress bátran minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 Tel.: 06 70 326 8566
 Email: info@sport-kamera.hu
 Kövess minket:
                      

Herczeg Ábel               Herczeg Csongor