Sportkamera a hétköznapokban

hetkonap

A sportkamera vagy más néven akció kamera sokáig az extrém sportok tehetős kedvelőinek kiváltsága volt 🙁

Amint a piacra kerültek az igazán kedvező árú, mégis jó minőségű sportkamerák, felfedezték a munka célból felhasználók, az utazó, és a gyermekes családok is.

Tekintsük át, hol vehetjük hasznát ezeknek a strapabíró kütyüknek:-)

Az utazás elengedhetetlen kellékei a fényképezőgépek. Ha igazán jó képeket akart a turista készíteni, egy testes DSLR (tükörreflexes) fényképezővel tudott jó minőségű, megfelelő felbontású fotót készíteni. Aki már cipelt magával közel 2kg-os fényképezőgépet néhány objektívvel, az igazán tudja értékelni,

mekkora megkönnyebbülés egy fél napos városnézés, egy zsebbe tehető sportkamerával, ami 16Mpixel-es képfeldolgozó szenzorral bír.
http://sport-kamera.hu/sport-kamera/GitUp-Git2-Pro-csomag-arany

Vizes élmények nyáron

Egy családi utazás tovább bonyolítja a helyzetet. A kicsi gyermekek ösztönösen vonzódnak minden kütyühöz, így a fényképezőgép is kedvenc célpont, ha huncutságról van szó. Egy több százezres fényképezőgép könnyen landol a földön, de a telefon is gyakran találja magát a vízben szakavatott gyerek kezeknek köszönhetően.

A törés és vízálló sportkamerákat nyugodt szívvel adhatjuk gyermekünk kezébe, szinte lehetetlen kihívás az elrontásuk, így a családi nyaralások képei felől nyugodtak lehetünk, és az anyagi károkat is elkerülhetjük.

Ráadásul rengeteg univerzális kiegészítő segít abban, hogy a kamerát a megfelelő helyre tudjuk rögzíteni.Persze ne felejtsük el, hogy a sportkamerákkal a fényképek mellett jó minőségű HD vagy FullHD, de egyes típusokkal akár 4K felbontású videókat is tudunk készíteni. A törésállóság és strapabíróság előnyei a munkában is hasznosak lehetnek.

Az építési vállalkozók nehéz körülmények között is bízhatnak az eszközben, ill. a kamionosok és az autósok is használhatják az útvonal rögzítésére.

Sports Camera

Falfestés Budapesten (2016.november)

Gépi hímzés láthatósági polár pulóverbe

Összegezve elmondhatjuk, hogy a sportkamera sokoldalú felhasználhatóságával, kedvező árával nagyszerű társ lehet a munkában, a sportban és a családi utazások során is.

6mm-1271-1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.